Ånden i lampen

Sponset innhold

Du har sikkert opplevd å tre inn i et rom, for umiddelbart å få en eller annen fornemmelse i kroppen. Det kan være en fornemmelse av ekstrem ro, av stor glede, eller tristhet og andre deprimerende følelser. Noen tror at dette handler om den energien menneskene som oppholder seg i rommet tilfører det.

Men mye av dette kan justeres, og det finnes en forbindelse begge veier. Så om du innreder, og belyser, et rom riktig, vil du oppleve at humøret forandrer seg, og at dermed rommet suger til seg bedre energi.

Dette vil, igjen, forplante seg videre i en god sirkel.

Tenk på belysningen

Det er viktig å tenke på møbler, tekstiler og farger. Farger er, kanskje, en av de viktigste faktorene, Og om du har et vanskelig rom rent energimessig, skal du bare sette av en dag og male det om. Det hjelper.

Glem ikke at farger er lys, og det er et godt stikkord for å tenke på belysningen. For mange bruker gjerne titusenvis av kroner på den rette sofaen, gjerne mer – og det samme på et fint teppe og et godt hyllesystem. For ikke å snakke om lyd-anlegg.

Men så glemmer en lyset og lampene.

GUBI er et av Danmarks flotteste lampefirma, og har typisk, lekker, dansk design. Du finner eksempler på lamper fra Gubi her. Dette er lekre objekter som i seg selv løfter rommets energi utelukkende takket være formene. Gjerne herlige, runde linjer med masse liv. Alt satt inn i moteriktige farger.

Et flott designet objekt kan løfte humøret, og så er det jo deilig å hvile blikket på noe flott.

Belønn deg selv!

Sett deg mer inn i alt som har med belysning å gjøre. Dette vil ta litt tid, og du vil måtte surfe mye på nettbutikker, og tråkke mye rundt i butikker de neste ukene. Men alt dette arbeidet vil være verdt det. Spør ekspeditører ut om alt du lurer på, og glem ikke at det på nettbutikkene gjerne finnes flotte og store guider med masse inspirasjon og tips.

Som for å belønne deg selv, men også for å ta godt vare på føttene dine mens du gjør alt dette arbeidet, skal du kjøpe inn et par gode, og fine sko. Alle bør ha noen par sko som virkelig sitter godt på føttene, men som samtidig tar seg spesielt godt ut.

Dette er ting som ofte er vanskelige å kombinere, men et merke som Skechers er helt perfekt her. Finn Skechers her, og la deg forføre av de mange flotte modellene.

Komfort-sko og stil

Vi nevner dette fordi det er viktig å la føttene puste litt ut innimellom. Det er gjerne viktig med pumps og andre liknende sko på jobben og i profesjonelle sammenhenger, men da er det like viktig at du kan tenke litt komfort resten av tiden.

Amerikanerne er flinke til dette, og merket Sechers er et godt eksempel.

Dette er meget komfortable sko som ser usedvanlig elegante ut. Sko du like gjerne kan bruke på en søndagstur til kafeen, som til en mer uformell dag på jobben. Det du vil merke når du bruker Skechers er at føttene dine vil få et nytt liv. Og dette vil frigjøre mange krefter til videre research om hvordan interiøret, farger, lys og andre faktorer påvirker emosjonene våre.

Og hvordan du kan kontrollere dette bedre.