Tannbehandling i utlandet

Vi alle tenker vel på dette med tannlege fra tid til annen. Noen av oss med glede, men de fleste av oss forbinder nok ikke tannlegen med noe behagelig. Det er gjerne noe man virkelig gruer seg til, ikke bare fordi det kan gjøre vondt, men også utgiften som kan svi godt i lommeboka.Penger man kanskje helst ville brukt på andre ting.Drømmer du om en ferie samtidig som du har behov for å få gjort noe med tennene dine, da kan det virkelig være verdt det å ta en titt på muligheten for tannbehandling i utlandet

 

Vi kan ikke love deg afrikanske savanner, løvesafari og nærkontakt med elefanter samtidig med at du får reparert tennene dine. Det vi derimot kan love deg er at du ved behandling hos Helvetic-klinikken i Ungarn, Budapest, både vil ha kvalitetstid i byen, og vil motta kvalitetsbehandling hos oss, uansett hva slags problem du «tygger med».
Om du absolutt vil se eksotiske dyr, da kan vi skilte med at Budapest har Ungarns eldste zoologiske hage med over 10 000 dyr fordelt på over 1 000 forskjellige arter, og der finner du også en botanisk hage hvor utvalget ikke er mindre omfattende. 

 

I Budapest koster hotellene fra ca 700 kr pr døgn for dobbeltrom, to personer. Når man tenker på hvor kostbart det er med tannbehandling i Norge, kan det virkelig gjøre seg å kombinere ferie med tannbehandling. Det lar seg gjøre fordi du ikke vil motta stressende ekspressbehandling over mange timer hver dag hos oss.

 

Det er også mange reisebyrå som arrangerer charterturer til Budapest. Planlegg gjerne litt i forkant, så får du de beste tilbudene og prisene.

Helvetic-klinikkene er din tannlege i utlandet, og vi vet at en varm velkomst og god oppfølging gjennom behandlingen er alfa og omega. Når det arbeides i munnen din, for det er jo det vi gjør, da skal du føle deg trygg på det arbeidet som utføres. I vår tannlegestol skal du kunne slappe av, kanskje dagdrømme litt, kanskje om afrikanske savanner og elefantsafari til neste års ferie sammen med et skinnende flott smil. 

 

Helvetic-klinikkene jobber kun med de beste produktene fra de beste leverandørene. Dette gjør at vi ligger helt i forkant, og således kan ta oss av de aller fleste problemene som måtte komme. Når vi setter inn et implantat, da har dette implantatet en livstidsgaranti fra produsenten. Våre proteser lages også på spesialiserte laboratorier. Bedre kan det vel ikke bli?

 

Ta veldig gjerne en kikk på hjemmesiden vår på Internett. Der finner du all nødvendig informasjon, og kan ta videre kontakt med oss med alle de spørsmål du måtte ha. Vi og våre spesialister vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.