Netthandel for alle

Varer som var importert fra det store utlandet. Ofte var det varer som man ikke kunne få her hjemme på berget. Men som det alltid er; tidene forandrer seg. Også med netthandel.

Nordmenn + netthandel = sant

Netthandel er i dag for alle og alt. Undersøkelser i dag viser at nordmenn flest handler på nettet. Og det er ingen forskjell på menn og kvinner. Den eneste forskjellen på kjønnene er, at kvinnene handler mer innenfor sport, fritid og mote, mens menn handler mest innenfor elektronikk. Men én ting vi alle kan enes om er, at vi alle bruker mest penger på reiser. Men det kan ikke komme som noen overraskelse. De fleste flyselskapene med fantastiske reisetilbud, har ingen annen mulighet for kjøp, enn ved kjøp over nettet. Men det er selvfølgelig ikke kun flyselskaper som har begrenset seg til netthandel. Når var det sist du kjøpte en konsertbillett kontant, eller ikke booket et hotellrom online?

En enkel og tilpasset netthandel

Vi kjøper alt over nettet i dag. Det er ingen problemer å bestille dagligvarene online, og deretter få varene brakt hjem til døren. Ofte er det uten omkostninger.  Hvorfor gå i butikken, når du kan bestille det du vil ha fra hjemme i sofaen?

Alle seriøse aktører på nettet legger til rette for omfattende netthandel. Nettbutikkene har utviklet særskilte hjemmesider for mobilen, med app’er som er spesialtilpassede din telefons styresystem. Om du har Iphone eller Android spiller ingen rolle. Mulighetene for betaling har også gjort sitt for, at netthandelen har blitt mer og mer populært. Mens butikkene har app’er og utvalg, har betalingstjenestene gjort det sikkert og enkelt. Flere og flere bransjer gjør seg dermed gjeldende. Blant annet innenfor dekk, felger (felger-shop.no) eller bildeler.

Alt til bilen

Det er ikke lenge siden, at dét å kjøpe bildeler skulle foregå ansikt til ansikt med en ekspert innenfor området. I dag er det lettere å være ekspert selv. Man kan sammenligne priser på nye sommerdekk ved hjelp av få klikk, og utvalget av dekk i en butikk har aldri vært i nærheten av hva utvalget er på nettet i dag. De fleste nettbutikkene som forhandler bildeler, har gjort alt de kan for å imøtekomme kundenes behov. For det å handle på nettet skal jo være så enkelt som mulig. Og det har aldri vært lettere eller enklere å kjøpe nye vinter- eller somerdekk på nettet. De fleste nettbutikkene har muligheten for, at du kun skal taste inn bilmodellen, eller skiltnummeret ditt for å få forskjellige tilbud på dekk med riktige dimensjoner. Og etter at du har valgt de dekkene du vil ha, leveres de som oftest gratis hjem til den adressen du gjerne vil de skal leveres til.

Det er ikke alltid man kan ordne alt fra sofaen. Men når det kommer til bildeler, for eksempel vinter- eller sommerdekk, så kan man rolig bli sittende i sofaen og ordne det som skal ordnes. Ved hjelp av nettet, selvfølgelig…