Guide til å last ned musikk på Spotify

Ta med deg musikken din. Spotify Premium-brukere kan lytte til strømmetjenestens ekspansive bibliotek selv uten internettforbindelse. Slik laster du ned album, spillelister og podcaster for offline lytting.

Det få vet er at du kan laste ned musikken fra Spotify som en MP3-fil. En MP3-fil som du deretter kan overføre til ulike enheter for å lytte offline.

Nedenfor skal vi gå gjennom hvordan du kan laste ned musikk fra Spotify til datamaskinen eller smarttelefonen. Det er en fordel om du for eksempel ønsker tilgang til favorittmusikken din når du er på farten uten stabilt internett. Vi bruker tjenesten Audials Music, som du kan lese mer om her for å spille inn musikk fra Spotify. Hvordan last ned fra Audials:

Slik laster du ned musikk fra Spotify til datamaskinen din

Som sagt bruker vi Audials Music-tjenesten til å spille inn musikk fra Spotify. Det er selvfølgelig andre tjenester du kan bruke, men Audials Music er det beste alternativet etter vår mening. Nedenfor går vi gjennom trinnvis hvordan du laster ned musikk fra Spotify til datamaskinen din ved hjelp av Audials Music.

1. Last ned, installer og start Audials Music

For å laste ned Audials Music, besøk deres offisielle nettside. Når programmet er lastet ned, installerer du det og starter programmet. I menyen inne i programmet bytter du til «Music Streaming» -modus.

2. Spill musikken i Spotify

Det neste trinnet er å velge «Spotify» inne i modusen «Music Streaming». Et pop-up-vindu vises deretter, og deretter velger du «Spill musikk i Spotify». Velg hvor raskt du vil spille inn musikken og hvilken kvalitet. Åpne deretter Spotify og spill musikken du vil spille inn og lagre.

3. Audials Music spiller automatisk inn musikken

Når du spiller musikken i Spotify, vil Audials Music automatisk spille den inn uten at du trenger å gjøre noe annet. Musikken lagres deretter som MP3-filer i høyeste kvalitet. Audials Music koder også den innspilte musikken slik at du kan se ting som albumomslag, sangtittel, tekster og så videre.

Når musikken er spilt inn, kan du lytte til MP3-filen din offline når du måtte ønske det!

Slik laster du ned musikk fra Spotify til smarttelefonen

Hvis du vil laste ned musikk fra Spotify til smarttelefonen din i stedet for til datamaskinen din, kan du også gjøre dette. Den enkleste måten å gjøre det på er imidlertid gjennom Spotify-appen. Vi leder deg gjennom hvordan du gjør dette trinn for trinn nedenfor.

  1. Registrer deg som Spotify Premium og installer appen på mobilen din
  2. Logg inn på Spotify på mobiltelefonen din
  3. Åpne biblioteket ditt i Spotify og velg en spilleliste du vil laste ned
  4. Trykk på nedlastingsikonet på spillelisten

Nå som ønsket musikk er lastet ned, kan du spille musikken selv når du ikke er koblet til et internett. Vær oppmerksom på at du må bruke Spotify-appen minst en gang i løpet av de neste 30 dagene med en internettforbindelse, ellers vil den nedlastede musikken forsvinne.

De med Spotify Premium kan laste ned opptil 10,000 XNUMX sanger på maksimalt fem enheter. På det gratis, annonsestøttede nivået lar Spotify deg laste ned podcaster på telefoner og nettbrett.

Slik laster du ned podcaster på mobil

Spotify er en av våre favoritt podcast-apper, og det er en praktisk måte å holde musikken og podcastene dine på ett sted. For offline bruk kan du enten laste ned engangsepisoder som du vil sjekke ut, eller følge en bestemt podcast og laste ned episoder når de vises i biblioteket. Prosessen er den samme på iOS og Android.

Søk først eller bla gjennom for å finne en podcast du vil lytte til. På podcastens side kan du trykke på pilen med forsiden ned for å laste ned spesifikke episoder direkte. Du kan også trykke på Følg, som legger til nye deler i biblioteket når de lanseres.

Slik beholder du data når du laster ned på mobilen

Hvis du laster opp telefonen med en haug med album og spillelister, kan det være lurt å begrense nedlastinger til når du bruker WiFi, slik at prosessen ikke spiser opp de månedlige datatilordningene dine.

Hvilken metode for nedlasting er best?

Gjennom Spotify-appen kan du laste ned innhold veldig enkelt, men det er mange begrensninger når det gjelder gratis vs betalte abonnementer. Det samme gjelder antall sanger du kan laste ned og antall enheter du kan lytte til dem til og hvor lenge du har tilgang til dem offline. Så for de som er store lyttere når det gjelder musikk, kan Audials være et veldig godt alternativ.