Anmeldelse av Strim.no

Strømmetjenester har gjort det enklere enn noensinne før å se på filmer og serier. Men det kan være vanskelig å finne den perfekte leverandøren blant de mange mulighetene på markedet i dag. Derfor får du her en anmeldelse av Strim, sånn at du litt enklere kan finne ut av om denne plattformen kanskje er noe for deg.

Strim er en strømmetjeneste som skiller seg fra andre, ved at den kombinerer TV kanaler med strømmetjenester og samler alt ett sted! Du får altså adgang til både direkte kringkasting og underholdning on-demand samtidig! Men hva innebærer det egentlig? Les videre her for å finne ut av det.

Dette er Strim

Det er mange som ikke vet om man skal velge mellom TV kanaler eller strømmetjenester, og det føles ofte som mange ting å holode styr på og ikke minst mange regninger å betale. Strim har fikset dette ved å samle alt på ett sted, sånn at du bare får en regning og et sted å forholde deg til – når du ønsker deg både TV kanaler og strømmetjenester på et og samme sted. Og du får i tillegg 7 dager gratis, sånn at du kan se hvor enkelt det er!

Strim er også en fleksbiel tjeneste med mange valgmuligheter, som passer til forskjellige behov, så det er enkelt å finne akkurat det som passer deg best. For eksempel er det delt opp i pakker helt uten sport, og pakker der sport virkelig får lov til å være i fokus – sånn at alle kan få behovene sine tilfredsstilt! Dette er pakkene du kan velge mellom:

  • Strim litt: 199 kr i måneden. Her får du tilgang til alle de viktigste TV-kanalene (som for eksempel TV2, TVNorge, TV3, FEM og nyhetskanalen)
  • Strim mye: 349 kr i måneden. Her får du enda flere kanaler og i tillegg får til tilgang til HBO max, Viaplay, TV2 Play, Paramount+ og Nordisk Film+.
  • Strim mye + sport: 449 kr i måneden. Her får du alt du fikk i forrige pakke, og i tillegg får du tilgang til en rekke spennende sportskanaler.
  • Strim mest: 399 kr i måneden. Her får du et stort utvalg av kanaler, men slipper sportskanalene!
  • Strim mest + sport: 499 kr. Her får du alt du fikk i forrige pakke, og i tillegg får du enda flere sportskanaler.

En fleksibel løsning

Med de lange, kalde og mørke vintrene vi har i Skandinavia, er det kanskje ikke så overraskende at nordmenn faktisk ligger i toppen av når det kommer til å strømme film og serier blant de skandinaviske landene. Og det er heldigvis ikke bare pakkene til Strim som er fleksible – det er også utrolig enkelt å bruke tjenesten uansett hvor man er, eller enhet du har lyst til å bruke.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned Strim på iOS eller Android, så kan du enkelt bruke det på mobil eller nettbrett. Hvis du vil se på dataen din trenger du bare å logge inn på Strim på nett, og det er i tillegg enkelt å koble opp på TV’en din med Chromecast, Android TV eller Apple TV, sånn at du kan se på Strim på alle enhetene dine, alt ettersom hva som passer deg best til enhver tid – valget er ditt!

Spørsmål og svar om Strim

Trenger jeg noe spesielt for å kunne bruke Strim?
Neida – alt du trenger for å se på Strim er å laste ned appen. Når du har gjort det kan du se på Strim på nettbrett eller telefon. Du kan også logge inn på nett eller se på Strim via TV-en din gjennom Chromecast, Android TV eller Apple TV.

Hvilke strømmetjenester er inkludert hos Strim?
Dette avhenger av pakken du velger, men du får alltid et stort utvalg av TV-kanaler og alt innhold fra HBO max, Viaplay, TV2 Play, Nordisk Film+ og Paramount+. Sjekk ut de forskjellige pakkene for å se hvilken som passer best for deg.

Hvilke kanaler har jeg tilgang til?
Avhengig av hvilken pakke du velger, vil du ha adgang til et bestemt utvalg av forskjellige kanaler. Hos oss Strim er det enkelt å velge en pakke helt uten sports, eller en pakke med alle sportskanalene, for de som virkelig vil få med seg alt av sport.

Hva er Strim?
Strim er en enkel og inkluderende strømmetjeneste som gjør det enkelt å kombinere TV-kanaler med strømmetjenester som blant annet HBO max og Viaplay. Det drives av RiksTV og ble lansert i 2018. Strim tilbyr både TV kanaler og dermed direkte TV, on-demand og strømmetjenester samlet.