Anmeldelse av Ice mobile bredbånd

Når du skal velge deg et mobilt bredbånd så kan det være vanskelig å velge mellom de mange operatørene som finnes der ute. Derfor har vi laget en liten anmeldelse av mobilt bredbånd fra Ice, slik at det skal bli litt enklere for deg å velge. På den måten kan du se om Ice er akkurat det som passer perfekt for deg.

Vi skal ta en titt på tilbudene du får om du velger Ice og se på ulemper og fordeler slik at du slipper å undersøke på egenhånd. Vi håper derfor at det blir enklere for deg å vurdere om dette er et abonnement som passer for deg og eller familien din.

Ta med nettet på hytta

Med mobilt bredbånd fra Ice kan du ta med deg internett uansett hvor du skal. Du kan enkelt frakte med deg den lille boksen for å få nett på en lang kjøretur til fjellet eller på hytta slik at barna kan streame, lytte og spille. Et mobilt bredbånd er også perfekt for deg som ønsker å ha muligheten til å flytte hjemmekontoret til hytta. Om familien skal på utenlandstur kan dere enkelt ta med dere et mobilt bredbånd fra Ice og alltid ha med dere nett – uansett hvor dere går. På den måten får dere alltid kontakt med de hjemme og dere får muligheten til å «google» hvilken restaurant dere skal spise på i morgen.

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Ice får du 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at du kan levere modemet tilbake og få pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd. Med andre ord så får du rett og slett muligheten til å teste ut abonnementet før du trenger å bestemme deg helt for om det er dette som passer for deg. De første tre månedene får du også halv pris noe som er et veldig flott tilbud. Du kan rett og slett spare penger de første månedene du har abonnementet.

Velg det som passer best for deg

Når du bestiller mobilt bredbånd fra Ice så kommer modemet ferdig montert slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvordan du skal sette det sammen eller at du må hyre inn noen for å fikse det for deg. Du kan selv sette sammen det abonnementet du ønsker slik at det passer perfekt for akkurat deg. Først velger du hvor mange gigabyte du føler at du trenger og deretter kan du velge mellom to rutere. Velg akkurat det som passer for deg og din familie – ikke mer og ikke mindre. Vær obs på at når de 30 dagene har passert så har du en bindingstid på 12 måneder.

Om du har bestemt deg for at det mobile bredbåndet fra Ice er det som passer for dere kan du enkelt bestille et nytt abonnement. Først klikker du deg inn på Ice.no. Der velger du hvor mange megabyte og hvilken ruter du vil ha. Deretter vil du motta en SMS med en sporingskode og innen 3-5 dager slik at du kan plukke opp det nye modemet. Etter at du henter pakken trenger du ikke noe montering, den er helt klar til bruk uten at du trenger å gjøre noe.

Dette kan du velge mellom

Når du skal velge abonnement kan du velge mellom fem forskjellige alternativer:

  • 300 GB: Abonnementet koster 399 kroner i måneden og 799 i måneden etter de tre første månedene. Med dette abonnementet får du Data Rollover og 30 dagers åpent kjøp.
  • 100 GB: Abonnementet koster299 kroner i måneden og 599 i måneden etter de tre første månedene. Med dette abonnementet får du Data Rollover og 30 dagers åpent kjøp.
  • 50 GB: Abonnementet koster 239 kroner i måneden og 479 i måneden etter de tre første månedene. Med dette abonnementet får du Data Rollover og 30 dagers åpent kjøp.
  • 15 GB: Abonnementet koster 149 kroner i måneden og 299 i måneden etter de tre første månedene. Med dette abonnementet får du Data Rollover og 30 dagers åpent kjøp.
  • 7 GB: Abonnementet koster 99 kroner i måneden og 199 i måneden etter de tre første månedene. Med dette abonnementet får du Data Rollover og 30 dagers åpent kjøp.

Når du skal velge deg en ruter så får du to forskjellige alternativer:

  • Smart ruter: Det mest kraftige alternativet som dekker et stort areal. Med denne ruteren kan du velge frekvens der du er, og den koster 499 kr (ordinærpris 1699,-)
  • Mini ruter: En liten ruter du enkelt kan ta med deg og som likevel dekker et stort areal. Denne koster 399 kr (ordinærpris 1499,-).