Guide til å last ned film på Netflix

Enten du går ombord i et fly, pendler med tog eller forbereder deg på en langrennsbusstur, er det en sjanse for at skipet ditt kanskje ikke har tilgang til WiFi. Og selv om nettverk er tilgjengelig, kan prisen for tilkobling være for dyr. Selv om du kan gjøre ditt beste med hvilke mobildata du har tilgjengelig, vil det uunngåelig komme over døde soner på reisen din der mobilsignalet er null. Hvis du abonnerer på Netflix og planlegger å bruke denne reisetiden til å laste ned en Netflix-film, kan det høres ut som om du er uheldig. Men det er en annen måte å laste ned filmer og serier fra Netflix; last ned fra Audials.

Slik laster du ned innhold fra Netflix

  1. Begynn med å laste ned Audials Movie. Du kan installere Audials Movie på en hvilken som helst Windows-basert datamaskin. Du kan laste ned en gratis demo, og det er ikke nødvendig at du registrerer hele programmet.
  2. Etter å ha installert Audials Movie, er de bare å starte den i Windows. Klikk deretter på «Video Streaming» på venstre side. Denne delen gir deg to muligheter – velg «Videoopptak». Her kan du se knappene som dekker de mest populære streamingtjenestene som Netflix, Hulu, YouTube, Disney+ etc.
  3. Klikk på «Netflix».
  4. Det neste trinnet er å åpne Netflix i Chrome- eller Firefox-nettleseren. Velg filmen du vil spille inn og laste ned. Audials Movie begynner umiddelbart å spille inn Netflix-filmen du ser på.

Kontroller at filmen spilles av i opprinnelig kvalitet og størrelse for å få best mulig resultat.

Etter innspilling av filmen, vil den bli flyttet til en liste på høyre side av Audials Movie. I utgangspunktet er filmen spilt inn i MP4-videoformat, men du kan endre utdatafilformatet selv før du begynner å spille inn filmen.

Du kan spille av filmen direkte gjennom Audials Movie, eller du kan overføre den til en annen stasjon eller bare lagre den på harddisken.

Slik laster du ned direkte i appen

Du kan se mange Netflix-filmer og serier mens du er på farten, takket være plattformens offline-visningsfunksjon. Hvis du betaler for en av Netflix’s streamingplaner, er nedlasting av innhold en ganske enkel prosess som tar all smerten fra å bekymre deg for når du kan koble til WiFi igjen. Her er en enkel guide til nedlasting av filmer på Netflix.

Trinn 1: Vær oppdatert

Først av alt, sørg for at Netflix-appen din er oppdatert. Hvis du ikke har enheten satt til automatisk oppdatering, klikker du på App Store-applikasjonen for iOS-enheter eller Google Play Store for Android-enheter. Hvis du planlegger å bruke Netflix for Windows 10, velger du Store på oppgavelinjen eller Start-menyen, klikker på brukerikonet og velger Nedlastinger eller Oppdateringer. Til slutt velger du Se etter oppdateringer, og Netflix-applikasjonen begynner å oppdatere.

Trinn 2: Velg nedlastingskvalitet

Netflix tilbyr to kvalitetsnivåer for nedlastinger: Standard og Høy. Sistnevnte ser ut til å være høy oppløsning – et sted mellom 720p og 1080p oppløsning – selv om Netflix ikke spesifiserer dette. Standard bruker mindre plass på enheten din og lar deg laste ned innhold raskere, mens High krever litt mer plass og tålmodighet. Hvilken du vil ha, avhenger av hvor mye ledig plass du har og hvilken type enhet du bruker. Utseendet til standardmodus kan for eksempel se bra ut på smarttelefonen, mens en høyere oppløsning kan være å foretrekke for nettbrettet eller den bærbare datamaskinen.

Trinn 3: Velg film / serie

Ikke alt på Netflix er tilgjengelig for nedlasting, men selskapet har gjort nedlastbare titler enkle å finne ved å arrangere dem i en spesiell seksjon med tittelen «Tilgjengelig for nedlasting.» Denne kategorien er blant de andre sjangeralternativene, for eksempel en undermeny når du velger serier eller filmer. På Windows 10-enheter vil det være det nest siste alternativet under hjemmedelen.

Hvis du søker etter en bestemt tittel, vet du at den kan lastes ned av nedlastingsikonet, som er en pil ned med en horisontal linje under.

Trinn 4: Se de nedlastede titlene dine

Etter nedlasting vises alt Netflix-innhold i Nedlastinger-delen. Trykk Nedlastinger-menyen på mobile enheter eller menyknappen øverst til venstre i Windows. Tittelstørrelsen og rangeringen vises rett ved siden av den. Hvis du vil spille av en inndeling, klikker eller trykker du bare på miniatyrbildet av videoen.

Hvilken metode for nedlasting er best?

Siden ikke alle titler er tilgjengelige for å laste deg inn i Netflix-appen, er Audials et flott alternativ for å kunne få tilgang til hele biblioteket i offline-modus. Husk imidlertid at alle titlene på Netflix er beskyttet av opphavsrett, så ikke del det du har lastet ned.