Perfekte aktiviteter i ferien

Igjen får vi beskjed om å begrense nærkontakter til den grad det er mulig og da er det viktig at vi gjør som myndighetene oppfordrer. Derfor kan det være greit å ha noen ekstra aktiviteter liggende for julen eller nyåret. Det kan jo bli litt vanskelig å være kreativ etter hvert.

Vi har kommet opp med noen gode aktiviteter som fungerer godt for både store og små. Dermed kan julen, eller en annen ferie, bli innholdsrik og morsom enten dere befinner dere hjemme eller på hytta.

Gode serier og filmer for alle

En god film eller serie kan aldri slå feil. Derfor er vårt første tips noen gode filmer og serier det er verdt å få med seg nå på slutten av året. For deg med litt eldre barn, eller uten barn, så vil de neste tipsene være helt perfekt. Den danske Netflix serien Kastanjemannen har slått an i hele Skandinavia og om du ikke har fått den med deg allerede så er dette absolutt en serie man kan bruke julen på å se. Serien er en spennende krim der dere kan sitte og fundere og diskutere over hvem den egentlige morderen er. Har dere sett denne alt så kan dere ta en titt på den nye Sandra Bullock filmen på Netflix: The Unforgivable.

Har du litt yngre barn kan det være godt med noe litt mer barnevennlig. Den nye versjonen av klassikeren Tre Nøtter Til Askepott passer perfekt for hele familien, uansett alder. Her får dere latter, smil og god stemning uansett hvor dere befinner dere. Om den lokale kinoen er stengt så må dere vente til TV2 sender den på julaften. Derimot kan dere slå an litt tid med klassikere som Christmas Chronicles eller Grinchen.

Aktiviteter vekk fra skjermen

Av og til så er det klart at man ønsker noen aktiviteter vekk fra skjermen. Det er ikke alle som har terreng eller mulighet for aking, ski og leking i snøen og da kan det være godt med noen gode aktiviteter som kan foregå innendørs. Dette er aktiviteter som passer for hele familien og som ikke koster en formue, så du trenger ikke en via Bitcoin era review for å få råd til disse aktivitetene. Her er det kos for hele familien til en billig penge.

Første tips er å lage en egen quiz. Dette kan være en musikk quiz laget av en spilleliste på Spotify eller kanskje en quiz om filmer dere har sett sammen den siste tiden. Er barna litt eldre eller om dere ikke har barn er det alltid morsomt med en «dette burde vi jo ha visst» quiz. Inkluder spørsmål der det er enkelt å glemme svaret, men som man jo egentlig burde ha visst. Dersom quiz ikke skulle falle i smak hos gjengen som er samlet hjemme eller på hytta så er det alltid koselig å dra opp et brettspill eller kortspill. Spill en runde Kortskalle, Hint, Monopol eller Risk og se om dere klarer å spille uten å ødelegge feriefreden.