Finn riktig telt for deg og din virksomhet!

Er virksomheten din på jakt etter et arbeidstelt som beskytter mot det våte, norske klimaet eller trenger dere et dobbeldekker-telt til arrangementer? I denne artikkelen kan du lese om ulike type telt og deres fordeler.

Arbeidstelt

Har virksomheten din flere prosjekter som krever utendørs arbeid? Da er et arbeidstelt en optimal løsning! Teltet beskytter både materialet og arbeiderne som jobber ute mot regn og vind. Det kan brukes av forskjellige arbeidere, for eksempel rørleggere eller tømrere som jobber utendørs, eller støperiarbeidere som trenger beskyttelse mot regn. Et arbeidstelt kan også fungere som et lagerrom for verktøy. Arbeidstelt kommer i forskjellige størrelser og kan tilpasses etter behov. Høres dette ut som noe for deg og din virksomhet? Da kan du kjøpe arbeidsteltet ditt her.

Pop-up telt

Pop-up telt er perfekt for deg som trenger å sette opp et lite og praktisk telt på en enkel måte. Med et pop-up telt kan du stå i le for regn og vind. Teltet kan benyttes både innendørs og utendørs. For eksempel kan det brukes på messer, underdørsarrangementer og andre arrangementer. Det kan fungere som et omkledningstelt, salgsbod, messetelt eller utstyrstelt. Teltet kan også lett tilpasses etter behov og ønsket estetikk.

Partytelt

Har du planer om å arrangere en fest eller en annen type begivenhet? Da bør du gå for et partytelt. Partytelt er en god løsning for en messe, kantine, mini-festival eller utstilling. Partytelt kan som regel utstyres med isolerte vegger, dører og vinduer. Dette gjør teltet perfekt for det nordiske klimaet.

Topptelt

Topptelt passer til utendørsarrangementer og den unike toppen av teltet gjør den synlig for alle. Teltet finnes i ulike størrelser og kan kobles sammen med hverandre. I tillegg kan det monteres på vannrenner og sideskjørt som gjør teltet vanntett. Topptelt er egnet til private arrangementer, sportsarrangementer og kulturarrangementer.

Dobbeltdekker

Hvis du skal holde et arrangement over et begrenset område, er en dobbeltdekker et godt alternativ. En dobbeltdekker gir mulighet til å ha ekstra mye plass for mennesker under samme tak, over to plan. To plan gjør det også mulig å dele teltet i flere soner, for eksempel et VIP-område. En dobbeltdekker kan utstyres med ekstra tilbehør som veggpaneler, glassfasader, inneduk, dører og trapper. I tillegg vil teltet være synlig i landskapet, som gir en god mulighet for eksponering. Den kan vise frem eventuelle sponsorer og samarbeidspartnere. Dobbeltdekkeren gir også et godt overblikk oppe i høyden, noe som er nyttig hvis du er på konsert eller holder et sportsarrangement.