Få et lykkeligere sinn i en sunnere kropp

Sponset innhold

Etter en stund skriker kroppen din i protest og krever at du tar hensyn til behovene sine. Kroppen din og sinnet fortjener litt hvile. På bare noen få minutter om dagen, kan du finne små måter til å ta bedre vare på deg selv som ikke kutter inn i din travle timeplan. Her er noen måter for å ta bedre vare på deg selv hver dag.

Tren kroppen din

Tren kroppen din for et godt sinn. En liten øvelse vil gå langt for å redusere stress. Selv en rask tur om morgenen vil stimulere og motivere deg for dagen fremover. Sett vekkingen litt tidligere enn vanlig og kom deg på stien. Spar tid ved å forberede dette kvelden før. Legg klart treningsklær slik at du kan komme i gang med minimal forberedelsestid.

Gi deg selv litt tid til å pleie deg selv og sinnet ditt. Sliter du for eksempel med uønsket hår? Prøv med laser hårfjerning og gi deg selv en liten fortjent belønning I hverdagen.

En rask morgenmeditasjon

En rask fem eller ti minutters meditasjon hver morgen vil bidra til å balansere tankene dine for den travle dagen som kommer. Ta deg litt tid til å slappe av før du begynner å forberede dagen. Tenk på alt du er takknemlig for og gi deg selv en positiv oppmuntring.

Skriv dagbok

Det å  skrive er en terapeutisk aktivitet. På bare noen få minutter kan du skrive ned dine tanker, bekymringer, takknemlighet eller hva som helst annet du måtte tenke på. Ha dagboken din nær sengen din og gjør det til en vane at du skriver noen få avsnitt eller setninger hver kveld før du går i dvale. Røyker du eller drikker du mye kaffe eller te? Da blir som kjent tennene våre misfarget. Det finnes mange gode produkter som får tennene dine til å skinne igjen og gir deg en god porsjon med selvtillit. Kjøp iWhite tannbleking online her.

Les en bok eller et magasin

Vi trenger alle å flykte vekk en stund fra de presserende bekymringene om virkeligheten en gang imellom. I din neste lunsjpause, kom deg vekk fra datamaskinen din og les en bok i favorittsjangeren din eller et hobbymagasin. Lesing er en avslappende aktivitet som hjelper oss å unnslippe fra pressene i våre liv.

Koble fra teknologien

Det første folk har en tendens til å ta å gjøre når de våkner om morgenen, er å sjekke mobiltelefonen sin. Deretter begynner arbeidet. Å sjekke epost fører til å måtte svare på e-post og før du vet ordet av det, er det på tide å bli klar for arbeid. La elektronikken vente til du har gitt deg selv litt tid til å forberede dagen. Ta deg tid til en god frokost (dagens viktigste måltid) og vent med e-posten til slutten av morgenritualet ditt.