Dette spiller barna

Det er ingen hemmelighet at barn er glad i video- og dataspill. Men vet du egentlig hvilke spill de unge er mest opptatt av? Et spill er ikke lenger kun et spill. Nå er det en hel bransje som dreier seg rundt spill og e-Sport, og det finnes mange måter å involvere seg i spillene. Engasjementet rundt de mest populære spillseriene er enormt.

Vi ser unge talentfulle spillere som klarer å gjøre en karriere ut av hobbyen sin. Dette har ført til store konkurranser, mesterskap og ligaer, hvor det er mulig å spille odds på utfallet av kampen. Voksne som ikke har mye kunnskap om spillet, bruker sider som CSGO-Betting.io for å lære mer om spillets gang. Slike nettsider gir informasjon om lag, spillere og nyheter relatert til bransjens mest populære spillserie.

CSGO

CSGO, eller Counter-Strike, er nemlig et av de mest populære spillene på markedet. Dette er et førstepersons flerspiller-spill, hvor to lag kjemper mot hverandre. Her er det terrorister og anti-terrorister som spiller mot hverandre på forskjellige baner. Det er ulike moduser å velge fra, men poenget er i hovedsak det samme.

Laget må klare å fullføre oppgaven sin uten å bli tilintetgjort av motstanderlaget. Her kreves det god kunnskap om terrenget og de ulike kartene, samtidig som spilleren må ha en ekstrem god reaksjonsevne. CSGO er at av de mest attraktive spillene innen betting, da dette omfatter et rendyrket konkurransepreg. Store turneringer finner sted hvert år, hvor håpefulle spillere får prøve seg mot andre lag.

Call of Duty

Call of Duty, eller COD, er også et populært krigsspill som fungerer på andre premisser enn ovennevnte. COD kan spilles på nett med andre, og spilleren skal utføre diverse operasjoner og oppdrag. Dette kan være forskjellig fra nivå til nivå, men det er online-aspektet som har gjort COD et populært valg for mange unge.

Etter hvert som spilleren blir bedre, får de mer belønninger og bedre erfaringsnivå. Dette spillet er skapt for å engasjere spilleren, samtidig som det har et element av det sosiale. COD er et førstepersons skytespill som fenger mange unge, så vel som voksne.

Battlefield

Det siste spillet på listen, er Battlefield. På samme måte som COD er dette også et krigsspill. Forskjellen er at på Battlefield kan spilleren spille alene eller mot venner dersom de ønsker det. Flerspillerdelen er det som gjør at mange tiltrekkes dette spillet. Igjen er det ulike moduser hvor målet endrer seg fra runde til runde.

Slike videospill kan gi barna mye glede og underholdning samtidig som de lærer seg å samarbeide med andre for å nå et felles mål. Særlig ser vi at de sosiale aspektene er det som trekker de unge mot slike spill. Selv om de sitter på hvert sitt rom, kan de samarbeide og kommunisere med hverandre, samtidig som de lager en felles strategi.