Hvordan brygger jeg den perfekte kopp kaffe?

Vi nordmenn er et kaffedrikkende folk og vi nøyer oss ikke med hva som helst. Derfor er det viktig å vite hvordan man kan brygge den perfekte kopp kaffe selv, så man slipper å bruke masse penger hver gang man er kaffetørst. Det kan du lese mer om her.

Vann er viktig

Det er ikke noen hemmelighet at vi har godt vann i Norge. Dermed er vi veldig heldige akkurat når det kommer til kaffe. I mange andre land må de bruke filtrert vann eller flaskevann til kaffebrygging, men sånn er det ikke her. Dermed har vi et godt utgangspunkt for god kaffe!

Hell kaldt vann i kaffemaskinen din. Nå finnes det mange gode og spennende kaffemaskiner på markedet som gjør det enklere å brygge god kaffe. Det kalde, friske vannet er dog noe som de fleste kaffemaskiner har tilfelles, så dette er et godt sted å starte.

Kaffekvaliteten trumfer alt

Det er dog ikke sånn at du bare kan slippe unna med godt vann. Det er også veldig viktig at du velger riktig kaffe. Det er nemlig kaffen som avgir smaken, og det finnes mange nyanser av kaffe. Hvis du ikke har lyst til å bruke masse tid på å kverne bønner selv, kan det lønne seg å gå for en enkel, men god kvalitetsløsning.

Med Senseo kaffepuder får du nemlig kvalitetskaffe med hele 50 kaffebønner i hver enkelt pute for den beste smaken. Du kan også velge mellom mange forskjellige typer kaffe. Hvis du ikke er helt i humør til kaffe, så kan du også få lekker varm sjokolade, til de dagene hvor man har lyst på noe søtt og det er surt utenfor. Senseo lar deg også velge mellom kaffeklassikere som cappuccino og kaffe latte, og da er det ikke lenger noen grunn til å betale i dyre dommer i kaffebaren på hjørnet. Du får altså like stort utvalg som du ville fått på enhver cafe, men uten å gå noen steder.

Putene passer til Senseo kaffemaskin, som sørger for at du får den perfekte kopp (eller kanne) kaffe hver gang. Dermed er det slutt på dårlig kaffe hjemme i godstolen. Nå kan du få cafeopplevelsen rett inn i stua, og det er en god investering for deg som er glad i kaffe. Det betyr også at du har noe ekstra godt å by på når det kommer gjester på besøk.