Finn en restplass på nettet og spar penger

Sponset innhold

Som oftest blir restplassene lagt ut for salg veldig nære tidspunktet for avreise, så hvis du er ute etter et godt tilbud, skal du ha kofferten klar.

Fordeler og ulemper

Det er store fordeler forbundet med restplasser. Den største er selvfølgelig prisen. Det kan være en fordel å vente til aller siste øyeblikk med å bestille reisen, da prisen blir lavere jo nærmere du kommer avreisetidspunktet. Men til gjengjeld har andre også muligheten til å snappe reisen fra deg. De aller beste tilbudene finner du som oftest et par dager innen avreise.

Ulempene står også rimelig klart. Du har nemlig ikke så mye innflytelse på hverken avreisetidspunktet eller hvor du skal – derfor bør du smøre deg med en del tålmodighet og samtidig være fleksibel hvis det kommer et tilbud hvor du skal slå til med én gang.

De gode rådene

Hvis du vil utnytte hele sparepotensialet forbunnet med restplasser, bør du ha litt is i magen. Det er også en fordel hvis kofferten står ferdig pakket, slik at du bare kan låse døra etter deg på vei ut til flyplassen. Hvis du har tålmodighet og bruker litt tid på å finne en reise, samtidig som du er fleksibel, kan du spare tusenvis av kroner.

Det er viktig at du har gode sammenligningsmuligheter når du bestiller en restplass. Prisene kan variere voldsomt fra selskap til selskap. Hvis du har funnet et tilbud, så sjekk alltid noen andre nettsider før du slår til.

Noen ganger kan prislistene være vanskelige å forstå. Hvis du har funnet drømmereisen, da kan det ofte være en fordel å ta en telefon til selskapet og be dem om å booke den for deg. Det kan ofte spare deg for tid, og du sikrer deg også at reisen ikke blir tatt rett foran nesa di.

Vær oppmerksom

Det er kjedelig med ekstrautgifter på ferien din. Hvis du har en lang reise med mellomlandinger, kan det virkelig være utrolig surt å komme for sent til flyet. Da står man plutselig med skjegget i postkassa, og blir nødt til å foreta en ny booking. Sørg derfor alltid for å sjekke hva forsikringen din dekker før du bestiller en restplassreise.

Hvis du har lyst til å begynne å kikke litt etter restplasser nå, så klikk her for restplasser.