Våroppussing

Våren har for alvor meldt sin ankomst, og det betyr at mange av oss begynner å tenke på oppussing av både hus og hage. Dette kan selvfølgelig bli dyrt, men faktisk behøver du ikke tømme pengepungen, for å bli klar til sommeren. Les med her, for tips og inspirasjon til billig våroppussing.

Gjør hagen klar til sommeren

Når solen endelig kikker frem, etter mange måneder med mørke, så er en ettermiddag i hagen et kjærkomment pustehull. Det er også typisk der man oppdager at vinteren ikke alltid har behandlet hage, og hagemøbler skånsomt. For å få hagen klar til sommerens mange grillmiddager, så er det nå på tide å komme i gang med oppussing. Start med planter, busker og trær, hva har overlevet vinteren, og hvor skal det plantes nytt. Hvis du har trær og planter som skal beskjæres, så skal det være nå. Det kan være velanvendt tid med et besøk på den lokale planteskolen, for å få noen nye blomster og busker, hjem til hagen. For å spare penger, kan du alliere deg med naboer og venner, og lage en plantebyttedag, hvor man bytter stiklinger og planter med hverandre. På denne måten kan man bytte seg til noe nytt, og et nytt blomsterbed behøver ikke koste noe.

Hagemøbler kan bli som nye med en omgang maling, og våren er også heldigvis sesong for loppemarkeder. Du kan spare mange penger ved å kjøpe blomsterpotter, hengekøyer, pledd, duker og tepper på diverse bruktmarkeder.

Billig oppussing innenfor

Når solen skinner inn gjennom vinduene, så er det første du oppdager at vinduene trenger å bli vasket. Når du har pusset vinduer, så er det neste du ser, at kjøkken og gang trenger til en kjærlig hånd. Det er utrolig hvor slitt innretningen fremstår, når lyset langt om lenge skinner hele veien inn i huset. Ofte er en tur med malerkosten det eneste som skal til. Hvorfor ikke gi bare den ene veggen, en frisk ny farge? Dette vil skape et helt nytt rom, og samtidig koster det ikke nær så mye som hvis du skal male hele rommet.

Et kjøkken kan også få et nytt look, ved at du skifter kjøkkendørene ut, eller kanskje kun håndtakene. Du behøver nemlig ikke skifte hele kjøkkenet ut, for å få følelsen av å ha et helt nytt kjøkken.

Hvis du ønsker å ta oppussingen til et høyere nivå, så har du heldigvis mulighet for å ta et billig lån, online. Fordelen med et online lån, er at pengene er på kontoen i løpet av ingen tid, og du behøver ikke rettferdiggjøre hva pengene skal brukes til. I dag er det fullt mulig å ta et fornuftig online lån, med lav rente og en realistisk tilbakebetalingsplan.

Brukt er godt

For å få en tilfredsstillende, men rimelig våroppussing, så er det en god ide å kjøpe brukt. Følg med på online kjøp og salg plattformer, og bruk helgene på loppemarkeder. Det er store muligheter for å gjøre et kupp eller to. Noen ganger kan du kanskje selv finansiere nye kjøp, med å selge ut av gamle møbler. Samtidig som du sparer penger, så er du med til å passe på miljøet.

http://x