Santander kredittkort

Med kredittkort fra Santander har du større økonomisk frihet. Her kan du finne de beste kredittkortene med gode betingelser. Et kredittkort er gunstig hvis det for eksempel kommer en uforutsett utgigift i hverdagen. Med et kredittkort blir beløpet nemlig ikke trukket med det samme, men det blir kreditt. Når beløpet trekkes varierer fra kredittkort til kredittkort, og dette er en av faktorene som gjør et kredittkort godt.

Hos santander kan du søke om fire forskjellige typer kredittkort. Gebyrfri VISA, Red, Flexi VISA og Manchester United VISA. Her kan du lese litt om de ulike santander kredittkort.

Gebyrfri VISA og Flexi VISA

Det gebyrfrie VISA kortet fra santander beskrives som et helt vanlig kredittkort. Det kommer uten gebyrer og du trenger ikke å betale noen etableringsutgift, fakturaavgift eller årsavgift. Den har en kredittgrense på 100 000 kroner det har inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Du får tilgang til apple pay og kontaktløs betaling.

Santander Flexi VISA gir deg en unik mulighet til å velge 4% bonus på en valgfri kategori. Du kan velge mellom drivstoff, klær og sko, elektronikk og sportsutstyr, slik at du sparer penger på det du kjøper mest. Dette kortet har en litt høyere rente, men det har til gjengjeld gode bonuslønninger tilgjengelig.

Red og Manchester United VISA

Santander Red kredittkort egner seg, ifølge Santander, best til større kjøp. Det er markedets beste rente på dette kortet og det har inntil 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Dette kortet har noen betalingsgebyrer og du må betale 30 kroner +1% rente for uttak i innland og utland. Santander Red tilbyr et stort fordelsprogram.

Er du fotballfan kan du velge Santanders helt egne Manchester United kredittkort. Kortet har en høy rente på 24,6%, men byr på flere fordeler. Du får rabatter på Manchesters hjemmebane, Old Trafford. Det tilbys 10% til 201% rabatt i cafeen på stadion og i Megastore. Dersom du ønsker å melde deg inn i Manchesters supporterklubb, får du 10% rabatt på dette, og ikke minst 10% i nettbutikken United Direct.

Fordeler og ulemper

Det finnenes både fordeler og ulemper ved å bruke et kredittkort. Dersom du er klar over risikoen ved det, kan kredittkortet være en smart løsning for deg. Det viktigste er at du ikke overbruket det i perioder der du har lav inntekt. Selv om du i utgangspunktet kan bruke penger du ikke har, skal du alltid huske at pengene en gang skal betales tilbake. Det er svært viktig å passe godt på kredittkortet ditt, og ikke gi ut sensitiv betalingsinformasjon.

Heldigvis er det enkelt å sperre et kredittkort, og dersom du mister det, bør det sperres med en gang de merker at det er borte. Det er også et godt hjelpemiddel dersom det skulle skje en hverdagsulykke. Dersom kjøleskapet kortslutter, eller datamaskinen går i stykker, er det en forsikring å kunne erstatte det med det samme.

Santander har et stort utvalg kredittkort til deg som ønsker det. Du kan lese om de ulike kortene hos dem, og finne det som passer deg og ditt forbruk best.