Rett kjole til rett anledning

Sponset innhold

Noen ganger krever anledning en fin kjole, men ikke altfor pyntet. Mens andre ganger er det omvendt. Ved å bruke et par motetriks kan du lett gjøre en enkel kjole til en galant aftenkjole. Les mer hvis du vil hvordan du finner den rette kjolen for deg.

Kjole om vinteren

Her til lands går ikke mange med kjoler om vinteren. Men hvis du foretrekker å gå i kjoler året rundt bør du se etter kjoler med tykkere stoff. Ullstrømpebukser er også en fin kombinasjon om vinteren. Høye støvletter vil også sørge for at leggene holder seg varme, mens du ser elegant ut om vinteren også.

Mange kjoler har stropper som er laget for at du har en lett genser under. Slik at du også kan dekke til armene dine. Ellers er også lurt å bruke en tykk vinterjakke når du er ute. Mens når du er på kontoret eller inne kan du bruke kjolen uten å bli for kald.

Vær kreativ med tilbehør

En enkel kjole kan lett pyntes opp med et fint armbånd eller halskjede. For eksempel en sort kjole kan bli mer glamorøst hvis du kombinerer den med pene sko og litt smykke. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med ei kjole. Det samme gjelder også coctailkjoler, julekjoler og ballkjoler. Følg linken her hvis du se fine kjoler.

Du trenger ikke all verdens penger for å skape et flott kjoleantrekk. Tilbehør kan pynte opp kjolen, noe som er genialt hvis du blir invitert til en tilstelning der du er litt usikker på kleskoden. Hvis du synes ei kjole har mye utringning eller har feil kragetype til anledningen, kan et silkeskjerf dekke til halsen. Bare sørg for å ha litt tilbehør i vesken så er du klar for enhver anledning.

De små detaljene

Enten kjolene har blonder, paljetter, er kort eller lange så bør tenke nøye på detaljene. Noen kjoler har f.eks. sløyfe rundt livet mens andre har en spesiell rygg i folder. Selv om mange handler på nett i dag så er det viktig å prøve klærne. Shopp tidlig og prøv klærne, og send dem tilbake hvis de ikke passer. Dette er særlig viktig hvis du trenger en kjole til en viktig anledning og vil se flott ut.

Kjolens fasong bør tilpasses kroppen din. Hvis du er veldig høy så kan en kjole som er lang være flatterende, mens for de som er korte kan det få deg til se enda kortere ut. I tillegg bør du se hvordan kjolens farge er i samspill med dine smykker eller tilbehør. F.eks. et skjerf, veske eller til og med fargene på dine øyne.