Oppfyll spa-drømmen hjemme

Sponset innhold

Er du en av dem som liker badeværelset mer enn noe annet rom hjemme hos deg selv?

Da må du skaffe deg ditt eget spa.

Spa hjemme

Det er mye enklere og rimeligere enn du tror å foreta visse oppdateringer som gjør at badet ditt kan begynne kalles et spa.

For det første er det naturlig å tenke på dusj og badekar, for dette med vann er viktig. Men du kan også tenke deg sauna. Dette er en terapiform som har lang tradisjon i Skandinavia, så den passer kanskje spesielt godt?

Men før du kan «kose» deg med detaljene, er det viktig å se på grunn-jobben som må gjøres.

Grunn-jobben

Da snakker vi typisk om at de fleste ønsker å bytte fliser på badet.

Og her kommer vi gjerne inn på den største kostnaden. Fliser kan være dyrt i seg selv, og spesielt ofte er det akkurat de flisene du selv ønsker som er dyre. I tillegg kommer annet utstyr, dersom du skal gjøre jobben selv.

Men skal du det?

Er du ikke trent i dette kan det ta tid, og resultatet er ikke garantert. Bruker du en profesjonell vil dette fordyre prosjektet betydelig. Et tips her er kun å begynne på badet når du har midler til å ta det «en gang for alle». Derfor anbefaler vi at du heller venter enn å gå for et halv-inspirert prosjekt.

Dusjvegger og baderomsinnredning

INR er en av de mest spennende aktørene innenfor baderomsinnredning og dusjvegger.

Målet til dette selskapet er rett og slett at badet skal bli et enda bedre rom å være i. Så sjekk med www.inr.no før du går i gang med ditt eget prosjekt. Uansett hvor stort eller lite dette er. Skal du bare bytte ut servant eller kran? Velg en servant og kran som er i tiden, eller som har et eksepsjonelt design.

Baderommet er et rom der en gjerne kan få lov til å imponere litt. Og gjester som kommer på besøk har jo også rikelig anledning til å besøke dette rommet. Dersom du har gjort ditt beste med material- og fargevalg, møbler, utstyr, installasjoner, etc, vil dette skape et godt inntrykk.

Øke salgspris

Glem ikke at når du pusser opp et bad er dette regnet som svært positivt om du skal selge huset. Det er som det siste touch på make-upen, som for eksempel en god maskara av typen Revitalash når du skal på fest (klikk her for utvalget).

De fleste av oss er ordentlige mennesker som setter pris på et bad som fungerer, og som er varmt, lyst, pent, enkelt å rengjøre – ja, kanskje til og med vakkert?