Lenker til inspirasjon for kjøkkenet

Mange av oss har vært Ofte fordi vi ser noen lekre matbilder som vi lurer på hva er. Det er nettstedet som har alle de rettene som du skulle ønske du kunne lage, og har en ny vri på tradisjonelle retter. Her finne du gode tips til hvordan du kan gjøre matpakken bedre, som å lage gode frokostmuffins, lekre måter å lage scones på og tradisjonelle måltid. Du finner også  spenstige supper, kjøttkaker og fiskeretter. Ikke nok med det, hvem kan motstå den gode oppskrifta på kanelsnurrer fra Lom som de har. De har alt som du kunne tenke deg som omhandler mat. Er du også interessert i matrelaterte spill kan du prøve  «Fat Rabbit» og «Swipe and Roll» på Storspiller.com. I det første spille kan du spise det gjennom det med en sulten kanin, og i det andre prøve å få tre like av fantastisk frukt, noe som vil gjøre deg sulten.

Lekre bakverk


Er du mer sugen på lekre bakverk og kaker som du får vann i munnen av? Passionforbaking.no av  Manuela Kjeilen har kakene som du vil bake. Finn blant annet noen saftige vaniljemuffins, den beste oppskriften på red velvet kake og oreo brownies med  bringebær i. Rett og slett noe for de kakeglade og for de som vil overraske andre med desserter. Her kan du bla deg igjennom sider med alt du måtte ville lage av kaker til ulike anledninger.

Middag


Leter du etter noe spesielt, men ikke helt vet hva du vil ha. Da finner du garantert noe på trinesmatblogg.no, for her spiller det ingen rolle om du er vegetarianer eller er superkresen, denne bloggen har det meste. Ville du ha en ny vri på pizza sa du, eller inspirasjon til fredagstacoen, det finner du her, pluss at du kan få tips til ukesmenyer og lage deg en profil på sida. Begynn og søk og se hva nytt du kan spise til middag. Kanskje finner du ut at du vil prøve en vegetarrett eller en eksotisk rett fra et annet land. Finner ikke du nok inspirasjon på disse siden, kan du gjøre noen søk på nettet. Slipp deg løs, å lage spennende måltider gjør hverdagen til noe spesielt.