Derfor er lån mer populært enn noensinne

Ofte leser vi saker der nordmenn tilsynelatende er i gjeldstrøbbel. Dessuten ser vi også programmer slik som Luksusfellen, og ikke minst mediene, som går ut mot en praksis slik som forbrukslån. Dette programmet, i samspill med mediene, fremstiller den økonomiske situasjonen her til lands som om den skulle være i dårlig form.

Allikevel vet vi at dette ikke er sant. Men hva får egentlig folket til å ta opp mer lån enn noensinne når økonomien går så bra? For å forstå dette er en nødt til å først forstå at det å ta opp lån ikke er negativt. Det er i stedet et vitne om positive bevegelser i markedet. Det å ta opp større lån vitner nemlig om at låntaker forventer å bringe inn store nok inntekter i fremtiden til å betjene lånet. Derfor kan en raskt se på en økning i lån som en positiv endring, da det faktisk peker til store inntekter fremover i tid.

Ikke la deg skremme av hylekoret

Tross gode økonomiske tider, så er det liten tvil om at mange sliter med å komme seg fra lønning til lønning. Om uventede kostnader hadde dukket opp, så er det ikke alle som kan betale for seg. Dette er kanskje spesielt sant for studenter og nyutdannede. Selv med en doktorgrad fra det flotteste universitetet i verden, så har en ikke tjent opp en krone før en får sin første jobb.

Da er det surt å ikke kunne betale for det en både må betale for, og kanskje enda mer det en ønsker seg. Dette ordner seg derimot med et lån. Om du vet at du skal tjene mye i fremtiden, hvorfor ikke bare låne pengene gjennom et forbrukslån nå, slik at du i teorien får lønning for strevet en god del tidligere? Da slipper du den lange ventetiden før de hardt opptjente kronene havner i dine hender. Ikke la deg skremme av hylekoret, da du uansett skal tjene opp nok penger til å nedbetale nettopp dette lånet!

Få en knallstart på voksenlivet!

Dessuten må en ikke glemme at unge mennesker slik som nyutdannede, selv når en har fått en toppjobb, ikke stiller spesielt godt rustet til noen lån. Både boliglån og billån er gode eksempler her. Førstnevnte spesielt har kommet seg til et nivå der en nærmest må være millionær og yrkesaktiv over flere tiår for å få tilgang på kapital. For en ung person sier det seg selv at det blir helt urealistisk å eie egen bolig som nyutdannet.

Dette og mange andre problemer innenfor økonomien er noe en møter på ofte. Med et godt lån som passer deg og din fase i livet, så har du derimot bedre forutsetninger enn noensinne tidligere. Skaff deg ditt lån i dag, og få en knallstart på voksenlivet!